Kort inlägg

Första skolveckan har varit bra men lite stor byggnad:P Finns väl inte mer att säga(ingen läser ju min blogg)
Var väl allt hejdå/Regina 
Ps.Ni borde kolla örjan lax videorna,dom är jätterliga XD

http://www.youtube.com/watch?v=-0Ncfgmu85Q&feature=player_detailpage


Inte så mkt att skriva om

Under sommarlovet har jag inte haft nånting att skriva om:-( Men jag kanske ska sluta med min blogg,har tre stycken orkar inte skriva på alla.
Var väl inget mer att säga,jo i tisdags var jag och min kompis och shoppade på stan,det var jättemkt reor:D
Hejdå

Saknar skolan

Saknar faktiskt skolan! XD Har haft ganska tråkigt sommarlov:-( Saknar även klassen och att man börjar röra på sig mer,har gått upp nått kilo elr två i sommar:-( Så därför har jag börjat springa på kvällarna:D Men om typ en vecka börjar skolan:D Just nu firar vi min kusin som fyller 17 år idag;) 
Var väl inget mer♣Bye♥Hejdå♦

Löjliga familjen

Igår var jag i Stockholm(om du vill läsa om det gå in på min andra blogg)med min familj.
Min ena lillerbror är alltid så himla jobbig när vi ska på semester,utflykt etc. Det beror på att han nästan alltid blir arg på mamma elr pappa,när han blir det börjar han skrika och alla runtomkring bara stirrar på honom!:( 
Annars var det jätteroligt i Stockholm:D Kmr en massa bilder;)  Balettshoppen,stort urval.....Fontän,cirkeln.är.under.fontänen.man.kan.se.vattnet.                                                                                      



Kommer fler bilder imorrn:D

Bara regn

Just nu spöregnar det(har gjort det typ hela förmiddagen) Vet inte vf men jag känner mig trött när det regnar,ibland iaf. Kmr vara med två kompisar snart;) Ni som läser det här inlägget måste hjälpa mig;jag har en till blogg men jag vet inte vilken av dom jag ska blogga på:( Kommentera och säg vilken blogg du tycker jag ska använda och vf:P Föresten så glömde jag att berätta en sak som hände på å-festen. När vi körde runt i trampbåten kom det några killar som höll på att stöta på oss(haha XD) vi försökte köra ifrån dom(eftersom vi inte var intresserade XD) men dom körde efter oss! Fast efter ett tag började dem stöta på några andra tjejer:P Hejdå<3
Ps.Min andra blogg heter www.giinasblogg.bloggagratis.se

Senaste nytt:D

Igår var jag på bio med en kompis:-) vi såg på Bridesmaids,den var rolig:D Jag var och shoppade med min mamma,köpte en skinnväska jag ska ha i skolan,två par strumpor m.m Snart ska jag vara med en kompis;)
I lördas var jag också med en kompis som jag inte sett på typ hela sommaren. Blev lite konstig text men jag vet inte vad mer jag ska skriva:P Jo,just det. I fredas när jag och mickis var på å-festen åkte vi ut på ån med en trampbåt(två till kompisar till oss var med) det var jättekul för vi körde runt i cirklar hela tiden XD, annars var å-festen ganska tråkig:(

Tröööööööööööööööött!!!!!!!

Efter idag är jag helt slut! Det har varit skrubbvecka i stallet hela veckan,jag var där i måndags och idag.
I tisdags åkte jag med familjen till tiveden och kom hem igår. Gick upp tidigt imorse och kom nyss hem,jag är jättetrött med andra ord. Snart ska jag,min kompis mickis och min lillasyster gå på å-festen,ska iaf ge den en chans. Den brukar bara bli tråkigare och tråkigare för varje år:( men nu ska jag skriva om en hemsk sak som hänt i norge(ni har säkert hört om det)

Den där psykopaten anders kmr sitta i fängelse i några år men vad händer när han kmr ut från fängelset. Jag har fått en bild av att han bara kmr få gå fritt utan ngn uppsikt. Om det nu är så;
fattar jag inte hur dom tänker! För han kanske gör samma sak igen och skaffar sig mjedhjälpare som fortsätter jobbet han påbörjat när han åker i fängelset! (dom letar efter hans medhjälpare nu men tänk så skaffar han sig nya?!) Det verkar dom inte tänkt på!:( Det är bara vad jag tycker.

Nog om det¤Hejdå¤:D

RSS 2.0