Dom senaste dagarna

Kommer bli ganska kort inlägg,orkar inte skriva så mkt. Igår var vi på en strand där man kunde köra ner och parkera bilen på stranden:D Idag har jag varit på stranden på förmiddagen och kollat på fornminnen på eftermiddagen. När vi skulle till ica och handla gick änder över vägen,det var jättegulligt:D Ciao;) 
Mellbystrand 


En hel dag på stranden:D

I Fredags kom vi fram till Hummlestad typ vid tre halvfyra tiden. Direkt började vi fixa midsommarstången,den blev väldigt fin:D Fint väder blev det också:D Igår åkte vi tillbaka till Båstad. Idag har jag bara varit på stranden och blivit brun:P Alldeles nyss var vi och åt på en restaurang:) Avloppet är helt paj i huset vi bor i,eller ja snarare en lägenhet. Det konstiga är att ingen av dom andra som bor här har märkt av det...Men hursomhelst kommer rörmokarna klockan ÅTTA imorrn! Vi har ju ändå sommarlov,aja det är ändå bra att dom fixar det så snabbt som möjligt. Inget mer för nu/Ciao;)
Svar på Bellas kommentar: Haha XD Fast jag är inte nåt riktigt tennisfan:D
Huset vi bor i,lite gammalt men mysigt:D


Nu är man TONÅRING!:D

I Tisdags fyllde jag tretton och jag fick alla möjliga presenter,dom var jättefina:D Vi kom fram till Båstad typ klockan elva,vi bor i en lägenhet som är typ som en enplans villa. Igår gick vi mest runt i Båstad och kollade stranden m.m. Idag gick vi och kollade på en jättehäftig trädgård och sen var vi på nåt berg med jättefin utsikt:D
Imorrn åker vi till Småland för att fira midsommar med några vi känner:D Hejdå på er:P
Den här tennisbanan var vi och kollade på igår:D Ps. Båstad är en riktig tennisstad,tennisbanor överallt:P

Ska till Båsta/imorrn fyller jag år:D

Dom nästa två veckorna kommer jag inte kunna skriva så mycket för vi ska till Båstad:D Vi kommer gå runt lite i Båstad och vara på Liseberg,det blir första gången jag är i Liseberg:D Imorrn fyller jag även år:D Blir tonåring då:D Firar midsommar i Småland med några vi känner:D Det var allt/Bye;)


Senaste veckan:D

Den senaste veckan har jag inte haft tid att skriva.
Jag har varit på ridläger från Måndag till Fredag och i Fredags hade jag en kompisfest:D Fick jättefina presenter:D
Just nu har jag en släktfest:D Har öppnat typ halva presenterna och även dom är jättefina:D Man blir ju bara tonåring en gång i livet och då ska man bli lite bortskämd XD Det var allt för nu/Bye;)

Fredag och Lördag

Igår på ridlektionen hade vi som en stafett och jag och Mickis vann:D Efteråt åt vi tårta,glass och daim tårta.
Idag tar min kusin studenten och ikväll ska vi fira hemma hos henne. Snart ska jag till stallet:D /Bye;)

Svar på "anonyms kommentar"(kan se vem det är som har skrivit det med hjälp av IP adressen)
Jag är van vid att skriva så,men alla tycker olika. Så du får helt enkelt leva med det.
Nice,eller hur;)


LOOOOOOOOOVVVVVVVV!!!

Nu är det ÄNTLIGEN sommarlov. Fast man kommer ändå missa skolan lite,man är ju van att gå i skolan. Skolavslutningen var ganska tråkig eftersom att det var så lång,men som tur satt jag och skämtade med några i min klass:D Efter det gick jag med min syster och mamma och pappa till "Bambo city" och åt lunch. Badade efter det,nu kan man vara uppe hur länge som helst,ska snart titta på tv. /Bye;)
Ps.Hoppas ni har lyssnat på eric saades nya låt,den är jättebra:D

Imorrn är det SKOLAVSLUTNING!:P

På sightseen var vi på radermachersmedjerna och Fristadstorget. Sen kom vi tillbaka till skolan och åt lunch. Efteråt städa jag ur min bänk sen sluta ja:D Min farmor skulle skjutsa mig till min medryttarhäst men det var nåt fel med hennes bil men som tur kom grannen då och han kunde skjutsa mig:D Det var första gången jag red ut med Promille,det gick jättebra:D Imorrn är det skolavslutning:D /Bye;) 
Eric Saades nya låt:D
 http://www.youtube.com/watch?v=cJDxvuOh2fk&feature=player_detailpage


7Juni

Idag var det student choice i skolan och det var jättetråkigt!:( Först skulle vi ta tåget till Västerås, men eftersom att man inte kan lita på Sj längre fick vi ta buss. Sen kom vi fram och vi fick gå ganska långt och det var jättejobbigt, särskilt eftersom att det var VARMT idag. Vi var i en park och det fanns en groddamm där,fin utsikt fanns det också;) När vi skulle hem blev tåget iallafall inte inställt. Nyss var jag ute och sprang med min mamma i Vilsta,snacka om att jag är trött i benen nu. Imorrn ska vi även gå runt i Eskilstuna! Hur ska jag orka?!
Det var allt för nu/Bye;)


Söndag&Måndag

Det här har hänt.
Söndag: Var i stallet från typ ett till klockan fyra. Sen kom jag hem och fixade mig inför mina kusiners fest. Vi cyklade ner på stan hem till dom. Vi stannade där till typ klockan tolv sen cykla vi hem. Snacka om att jag var trött då.
Måndag: Sveriges nationaldag!:D Hade tänkt köpa en kjol till skolavslutningen men det fanns ingen kjol jag ville ha. Typ klockan ett åkte jag till stallet och var med på en uteritt som höll på till halv fyra. Sen åkte jag och mickis och en kompis till mickis till Borsökna sjön,det var fullt med folk där. Efter det kom jag hem och jag har bara tagit det lugnt./Bye;)
Svar på kommentaren från gustav: Med tanke på ditt smeknamn är det inte så svårt att lista ut vad du heter:P


Torsdag,Fredag,Lördag

Följande har hänt.
Torsdag: Jag solade och badade på dagen:D Sen typ klockan fem kom Sara hem till mig. Vi tittade på "New moon" för första gången:D Den var jättebra. Sen sov Sara över hos mig.
Fredag: Sara stannade till typ klockan två sen åkte jag och Veronika till stallet. Mikaela var redan där:D Vi tre hade roligt och vi höll på och flummade tills ridlektionen började:D På ridlektionen red vi i hästarnas sommarhage, det var jätteroligt fast väldigt varmt:D Jag red Tomboy och jag tror att han gick i form ett tag:D Sen åkte vi hem till våra kusiner:D
När en häst går i form betyder det att den kröker lite på nacken,hästar brukar gå i form när dom verkligen lyssnar på ryttaren.
Lördag: Solade och badade idag med:P Har väl mest bara latat mig idag. Är vädigt trött efter igår. 
Jag ville också passa på att säga att jag har problem med internet när jag ska gå in på min blogg så därför kommer jag svara på kommentarerna här.
Svar på gustavs kommentar: Nej det är ingen skola på Måndag för det är ju sveriges nationaldag:D
Föresten så har du namnsdag på Måndag. Grattis i förskott på namnsdagen Gustav:D
Bye

Blev lite suddigt...
signatur


Juni:D

Jag vet att jag redan har skrivit ett blogginlägg,men det har hänt saker efter det också. Efter att jag hade skrivit det där blogginlägget gick vi på lunchen(den var helt okej,till efterrätt fick vi pannacotta,jag tror att det stavas så;) Efteråt såg vi på en film som heter "Little Fockers"XD,den var jätteroligXD Idag lyckades jag få in min medryttarhäst från hagen,jag lockade henne med ett äpple. Jag hoppade med henne,jag provade att hoppa typ 60-70cm med henne och det gick jättebra:D(hon älskar att hoppa) Mina föräldrar är just nu nere på stan och äter på en restaurang och jag är den som får hålla koll på mina syskon. Aja,snart ska jag se en deckare:D ÄLSKAR verkligen deckare:D Ingen skola imorrn heller;) /Bye<3
Ps.Alla ni som har facebook;glöm inte att det är skriv "<3" till alla dagen<3


Idag är det Juni:D

Just nu bloggar jag från skolan:D Än så länge har det varit en bra skoldag. Vi har haft so/svenska med Mr.Linde. Snart ska vi på en avslutnings-lunch med alla andra i årskurs 6,vet inte var det blir för mat. Efter det ska vi ha mentors halvdag,vi ska kolla på film;) Senare idag ska jag till min medryttarhäst:D Annars ska jag inte göra något mer idag. Kanske bada i vår pool:D Det var allt/Bye


RSS 2.0